OSD for AQ

Radio, Telemetry, FTDI/USB, ESCs, Motors, etc.

Re: OSD for AQ

Postby bluuu » Thu Jan 22, 2015 12:23 pm

up to 500mA on single output
bluuu
 
Posts: 1339
Joined: Mon Oct 29, 2012 8:02 pm
Location: Poland, Silesia

Re: OSD for AQ

Postby brat002 » Tue Apr 21, 2015 10:41 pm

Hi all.
This OSD looks very promising. How to get one for testing?
brat002
 
Posts: 191
Joined: Tue Apr 21, 2015 10:35 pm

Re: OSD for AQ

Postby bluuu » Tue Apr 28, 2015 6:00 pm

Guys !
What about videos ? tests ? opinions ?
bluuu
 
Posts: 1339
Joined: Mon Oct 29, 2012 8:02 pm
Location: Poland, Silesia

Re: OSD for AQ

Postby DUKE40 » Tue Apr 28, 2015 6:17 pm

Hi Bluuu,

I was not able to test it in flight up to know, due to several technical issues with my Hexa, but the tests on the ground look promising.
For a small hexa like mine, the board could be smaller, it was quite a work to fit it into the frame.
Some improvements, I would really love are, but are not a must:
vHacc and vHacc to be displayed
an indication in which direction home is

As soon as I will get the hexa airborne, I will try to make a short video, the Recorder is already there, just needs to be connected to the goggles.
Will keep updated.
Best regards,
Image
Spacewalk 550, MT2216-11, SimonK 20A ESC, AQ6 DIMU, 10x5" CF, SJ4000
CamCruiser, MN3510, ESC32, AQ6 DIMU, 12x4" CF, SimpleBGC, GoPro Hero 3 BE
DUKE40
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 26, 2013 9:49 pm

Re: OSD for AQ

Postby bluuu » Thu Jun 04, 2015 8:36 pm

Guys, any update ?
bluuu
 
Posts: 1339
Joined: Mon Oct 29, 2012 8:02 pm
Location: Poland, Silesia

Re: OSD for AQ

Postby brat002 » Wed Jun 10, 2015 7:25 pm

Have same question. Project was died?
brat002
 
Posts: 191
Joined: Tue Apr 21, 2015 10:35 pm

Re: OSD for AQ

Postby DUKE40 » Wed Jun 10, 2015 8:25 pm

No project has not died, but seems the testers are not really providing any feeedback, unfortunately including myself.
We are currently replacing the kitchen, meaning we have taken the old kitchen out and now the whole room is being made completely new, new walls, new floor, electricity is being remade, and so on, a lot of work and unfortunately no time for flying.
But it is on my ToDo list and hopefully soon I will find some time for it.
Best regards,
Image
Spacewalk 550, MT2216-11, SimonK 20A ESC, AQ6 DIMU, 10x5" CF, SJ4000
CamCruiser, MN3510, ESC32, AQ6 DIMU, 12x4" CF, SimpleBGC, GoPro Hero 3 BE
DUKE40
 
Posts: 364
Joined: Tue Mar 26, 2013 9:49 pm

OSD for AQ

Postby Luxar » Fri Jun 12, 2015 5:16 pm

I have an current sensor in my system, if it possible to display it / to change parameters of Current sensor in osd configurator.
And an extra checkbox in osd configurator , to display/hide the GPS coordinates separate in OSD.
The connectors are ok, but normal 3 pin connectors like servo connectors would be fine...am already solder the wires direct on board....no need of "special" 4 pin connectors...
Greetings from Germany - Ralf
Luxar
 
Posts: 53
Joined: Mon Dec 30, 2013 12:20 pm

Re: OSD for AQ

Postby brat002 » Sat Jul 04, 2015 10:19 pm

Hey, guys. How about progress? I can test this OSD and publicate videos, but how to get it?
brat002
 
Posts: 191
Joined: Tue Apr 21, 2015 10:35 pm

Re: OSD for AQ

Postby Mullet » Mon Jul 20, 2015 12:17 am

This looks quite interesting. I'm curious what the beta testers have to say about it. Also, I'm interested in the code that the board runs. Would it be compatible with something like the MinumOSD? It looks like both use the same basic chips. For now, I'm going to run the code that KISSSYS published that works with Minum, but because this is more AQ specific I'd rather run this.
Mullet
 
Posts: 181
Joined: Sun Dec 28, 2014 5:56 am
Location: Fairfield County Connecticut

PreviousNext

Return to Connections

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron