Stack overflow

Ground Stations and utilities for Windows, Linux, Android, & others

Re: Stack overflow

Postby s_sergiu » Fri Aug 10, 2012 7:15 am

Hi bn999,
Please tell me how to "update the version number to 0"?

Cheers,
Sergiu
s_sergiu
 
Posts: 49
Joined: Fri Jul 06, 2012 5:51 pm

Re: Stack overflow

Postby sandmen » Fri Aug 10, 2012 7:45 am

You have different ways to do that.

Via qgc, goto widget "calibration and parameters" and edit the CONFIG_VERSION number to 0.
But use only for editing the CONFIG_NUMBER this widget.
other one :-)

create a empty params.txt file on your sd-card, insert #definne CONFIG_VERSION 0,
insert into aq-board, and reboot.

In the next release from the qgroundcontrol, I will do a button/menu for a factory reset.
sandmen
 
Posts: 997
Joined: Fri Jun 22, 2012 7:25 am

Re: Stack overflow

Postby s_sergiu » Fri Aug 10, 2012 10:25 am

Hi Sandmen,
Thank you,
Cheers,
Sergiu
s_sergiu
 
Posts: 49
Joined: Fri Jul 06, 2012 5:51 pm

Previous

Return to AQ Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

cron