Trying to compile

For everything that doesn't fit into the other (sub-) forums

Re: Trying to compile

Postby joebar.rc » Wed Nov 06, 2013 5:29 pm

Sure, in the latest release that mcu type is already there. I mentioned it in cas you want to use the r6.7 release.

Correct about the version, an update will always fetch the latest version, but in the tortoise GUI you can select a version. Normally u update the latest HEAD, but you can revert to a lower version. So that is all done locally on your computer in the tortoise client.

Btw, make sure you build a release version and not a debug version . In a screenshot from your crossworks studio I saw the debug build.
A debug build will not run, for autoquad to function you need the build a release.


Menno
joebar.rc
 
Posts: 1084
Joined: Fri Jun 22, 2012 8:59 am
Location: The netherlands

Re: Trying to compile

Postby plexus » Thu Nov 07, 2013 11:43 am

Hi Menno,

Ok I saw how to select a new revision with Turtoise.
All seems to run well now.
Thanks a lot again.

Alain
plexus
 
Posts: 534
Joined: Tue Jul 03, 2012 3:30 pm
Location: South of France

Re: Trying to compile

Postby plexus » Fri Nov 08, 2013 4:14 pm

Hi,
I compiled the firm R264 , all run well but I saw that the .hex is for the R0.The values for the battery are wrong.
As my FC is in R1, my question is to know what parameter to change in the source to go in R1 ?

What Tools is used to decompile an .hex file ? (autoquad.hex as example).

Alain
plexus
 
Posts: 534
Joined: Tue Jul 03, 2012 3:30 pm
Location: South of France

Re: Trying to compile

Postby Max » Fri Nov 08, 2013 6:27 pm

Max
 
Posts: 2814
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:45 pm
Location: Near Ithaca, NY, USA

Re: Trying to compile

Postby plexus » Fri Nov 08, 2013 11:59 pm

The wiki, the wiki .....

Many thanks Max

Alain
plexus
 
Posts: 534
Joined: Tue Jul 03, 2012 3:30 pm
Location: South of France

Previous

Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron